Informatie:
Hoe werkt de Dumuchi ® Coatbuster.
Haaruitval bij honden.
CoatBuster voor honden.
CoatBuster voor katten.
CoatBuster voor paarden.

Is de Dumuchi ® CoatBuster ook geschikt voor mijn dier?


Vertel ons wat u van de Dumuchi ® CoatBuster vindt!
Dumuchi ® CoatBuster voor paarden.

Paarden en Pony's.
De CoatBuster (Large) is super om uw paard/pony snel en moeiteloos uit zijn wintervacht te halen. In een goede één tot twee uur verlost u uw paard/pony van zijn wintervacht en dit zonder ernstige krachtinspanningen van uw kant. De CoatBuster doet al het werk!

Naast het vlot verwijderen van de wintervacht is de CoatBuster ook heel geschikt om de vorming van de nieuwe wollaag te reguleren, waardoor het kunst en vliegwerk met dekens om de groei van de wol af te remmen tot een verleden kan behoren.

Behandel uw paard met de CoatBuster de hele zomer door, zo om de één à twee weken, en uw paard blijft wolvrij totdat het kouder wordt. Daarna kunt u stoppen met CoatBusteren om de wintervacht aan te laten groeien.

Voordelen van deze wolgroeiregulering is dat uw paard minder snel gaat zweten wat u na het rijden veel poetswerk en uitstaptijd scheelt. Daarbij blijft uw paard, in tegenstelling tot diegene die geschoren worden een gezonde, maar vooral mooie glanzende vacht houden.

Welke Coatbuster gebruiken.
Gebruik voor paarden en pony's de CoatBuster met grootste blad, het 100mm blad (Large).

Om de manen uit te kammen gebruikt u de CoatBuster met de Finishing-kam. U kunt dus ook de combinatie CoatBuster-Large met Finishing-kam nemen.


In een uur verlost van de wintervacht.Over Dumuchi  725